Yummy Tales

Yummy Tales egy nagyszerű új Match 3 puzzle-játék. Ismerd meg Oscart, az okos kis kutyát és a legjobb barátodat. Ő segít etetni a haszonállataidat, és boldoggá tenni őket! 3 vagy több azonos típusú gyümölcsöt vagy zöldséget kell egyeztettetned, hogy eltávolítsd őket a tábláról.

Addig kell ezt csinálod, amíg az állatok jól nem laknak. Ügyelj arra, hogy elérd a pálya elején meghatározott célt, mielőtt elfogynának a lépések, különben újra meg kell próbálnod a szint teljesítését!

Játssz ezzel a kirakós játékkal, több mint 900 különböző szinten! Teljesítsd a napi küldetéseket és kihívásokat, hogy jutalmakat szerezz és ajándékokat kapj, amelyek érméket és booster-eket adnak neked, hogy még a legnehezebb szinteket is legyőzd. Ne várj tovább, kezd el a játéko a Yummy Tales kirakós játékkal most!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Forest Match

Sat Mar 28 , 2020
A Forest Match egy színes és szórakoztató Match 3 játék, ami remek kikapcsolódást nyújt mind a fiatalok, mind az idős emberek számára. Csodálatos grafikai tervezése, valamint a hangulatos és fülbemászó dallam gyorsan magával ragad. Szerezz pontokat az azonos fajta gyümölcs, növény és más erdei tárgyak kombinálásával. Kombinálj legalább három azonos […]
Forest match

Ezzel játszottál már?