Worms Zone

A Worms.Zone egy új kiadása a mindig népszerű gilisztás játékoknak. Ebben a .io játékban csak egyféle játékmóddal lehet játszani a kezdetben. Aztán, ahogyan egyre ügyesebbek vagyunk, annál több játékmód fog előttünk megnyílni a jövőben. Legelőször is az a cél, hogy a gilisztánk növekedjen és a lehető legtovább éljük túl a többi játékos ellen.

A kígyó hosszának megnöveléséhez meg kell enni az összes aranyos állatot, melyeket a pálya különböző részein találunk. Több olyan tárgy is található a pályán, amivel előnyre tehetünk szert a többi játékossal szemben. Ha pedig elértük a játékban kitűzött célt, akkor lehetőségünk nyílik a további játékmódok elérésére.

Worms Zone megjelenési dátuma

2018 július

Fejlesztő

A Wild Spke által készített játék.

A Worms Zone különböző funkciói

  • Érdekes és kihívást jelentő játékmód
  • Aranyos férgek és tárgyak
  • Különféle “boosterek” az arénában
  • Jutalmak szerzése a játékok megnyerésével

Játszható platformok

  • Webes böngésző
  • Android
  • iOS
  • Facebook Instant Games
worms zone
Játék közben

Worms Zone – Gyakran ismételt kérdések

Hogyan játszhatok a Worms Zone játékkal?

Move your mouse in the direction you want to go. Eat food, collect power-ups, and eat other worms to get bigger.

Mozgasd az egeret a kívánt irányba. Edd meg a pályán lévő eledeleket, gyűjtsd a boostereket és fald fel a nagyobb gilisztákat annak érdekében, hogy még nagyobb legyél.

Hogyan tudok gyorsan mozogni a Worms Zone játékban?

A bal egérgomb lenyomásával (ami folyamatosan vonja le a pontokat tőled cserébe) vagy a pályán lévő zöld bájitalok felvétele után a gilisztád gyorsabban fog mozogni.

Hogyan tudok más gilisztákat megenni a játékban?

Ahhoz, hogy más gilisztákat meg tudjunk enni, keresztezni kell az útjukat, és ha belén ütköznek, akkor széthullanak. A széthullás után pedig a maradványaikból tudunk táplálkozni.

Hogyan tudok a leggyorsabban nagyra nőni a játékban?

A kék főzet ötszörösére növeli az elfogyasztott étel mennyiségét, tehát ennek sokkal gyorsabban növünk nagyra, ha ezt felvettük a pályán.

A Worms Zone hasonlít a Sliter.io játékra?

A játék hasonló mechanikájú, mint a Slither.io, de kígyók helyett gilisztákon alapul, és ezen kívül még sok más egyedi elemmel rendelkezik.

Irányítás

Használt a bal vagy jobb egérgombot a gyorsításhoz.

További online arcade játékok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Madalin Stunt Cars 2 - Online Autós Játék

Fri Apr 24 , 2020
A Madalin Stunt Cars 2 egy csodálatos 3D-s autós játék, amelyet egy román játékfejlesztő csapat készített, 34 versenyautóval. Lehet vele játszani egyedül, illetve a barátokkal multiplayer módba az interneten keresztül. A játék irányíthatóságát tekintve igen letisztult, remek vezetési élményt nyújt mindenki számára. Akár van tapasztalatod, akár nincs, ezt az online […]
Madalin stunt cars 2

Ezzel játszottál már?