Toy Match

A Toy Match egy új Match 3 puzzle-játék, amely azonnal magával ragad színes grafikáival, remek animációival és nagyszerű zenéjével.

A játék mechanikáját könnyű megtanulni. Találj legalább három azonos színű játékblokkot ahhoz, hogy eltávolítsd őket a tábláról. Folytasd a blokkok eltávolítását addig, amíg el nem éri a szinthez kitűzött célt. Rakd ki a több mint 1600 szintet és teljesítsd a napi küldetéseket és kihívásokat!

Fedezd fel a rengeteg extra “Booster”-t és ajándékokat, amelyek érméket és és egyéb előnyöket adnak a játék során. Így akár a nehéz, fejtörő pályákat könnyebben, akár azonnal meg tudod oldani. Vegyél részt kincsvadászat küldetésekben, ahol díjakat szerethetsz a feladatok teljesítésért.

Ezek a funkciók és játékmechanikák mellett remek kihívást ad a Toy Match ingyenes online játéka. Most pedig ne pazarold az idődet további leírás olvasásra, kezdődjön a játék!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Daily Solitaire

Sat Mar 28 , 2020
A Daily Solitaire -Napi pasziánsz- elhozza a kezedbe a pasziánsz kártyajáték népszerű online verzióját. A játék célja az, hogy minden kártyát négy oszlopba rendezz. Mindegyik kupac alapját ásszal kell elindítani, és a sort ászoktól királyokig növekvő sorrendben kell felépíteni. Egy kártya vagy kártyacsoport áthelyezhető a hét oszlop egyikébe, ha a […]
Daily Solitaire

Ezzel játszottál már?