Room Makeover

Biztos eljátszottál már a gondolattal, hogy van egy saját házad, amit te magad lépésről lépésre rendezel be. A Room Makeover játékban ezt most megvalósíthatod. A játék története szerint nem rég vettél egy régi házat, ami egy kis felújításra és csinosítgatásra szorul. Miután kitakarítottad a szobáidat és megjavítottad az elromlott dolgokat, meglepődsz mennyivel jobban néz ki mint a vásárlás után. Ezután keződhet a szobák berendezése a saját ízlésednek megfelelően. Lecserélheted a bútorokat, saját posztereket rakhatsz ki a szobád falára.

Na de elég is a szövegből, ragadd meg a szivacsot és a kalapácsot és kezdj neki a nagy szobaátalakításnak! A Room Makeover ingyenes online játék.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Minecraft Classic

Sun Apr 5 , 2020
A Minecraft Classic egy híres nyitott világú sandbox építő játék online verziója. Ez az eredeti Minecraft átdolgozása, és a 10. évfordulója alkalmából adta ki a Mojang fejlesztő csapta. A játékban a játékosok kreatív módban építhetnek fel bármit 32 elérhető blokk segítségével. A játéknak multiplayer funkciója van, így akár 8 baráttal […]

Ezzel játszottál már?