My Little City

A My Little City a legújabb Match-3 kihívás az ambiciózus várostervezők számára!

A Városi Tanács megbízott téged a számtalan új építési telek előkészítésével. Szüksége van rád, hogy biztosítsd az építési terveket a megadott feltételek szerint!

Gondoskodj az építőanyagok, mint például kövek, ablakok, víz, áram, stb. szállításáról! Színesítsd a várost az ötleteiddel, alakítsd át a régi falakat, száraz padlókat és a törött kerítéseket. Gyűjts össze elegendő építőanyagot és szerszámot annak érdekében, hogy a feladatokat időben el tudd végezni.

Ha pedig valahol elakadtál, akkor különféle erősítők, mint például kalapács, dinamit vagy festékbomba lesz a segítségedre, hogy könnyedén vedd az akadályokat.

Teljesítsd a küldetéseket, hogy jutalmat szerezz, vagy próbáld ki a napi szintű kihívásokat, amelyek soha nem fognak unalmassá válni!

Játssz most ingyen a My Little City-vel, és készítsd el saját kisvárosodat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Maya

Tue Mar 31 , 2020
Éld át a legjobb ZUMA stílusú játékot, sok vonzó játéklehetőséggel és élménydús pályákkal! Lődd a különböző színes golyókat úgy, hogy azok megfeleljenek a többi színes golyóknak amik kígyózva haladnak előtted. Cseréld ki a golyókat és próbálj meg minél hosszabb combo láncokat kialakítani. Ezzel láncreakciókat érsz el, a játék pedig még […]
maya

Ezzel játszottál már?