Mahjong Story

Üdvözölünk a Mahjong Story-ban, a fantasztikus új lapka-illesztő játékban. Csatlakozz May-hez, a fiatal világjáróhoz és szelíd görényéhez, Jong-hoz a kalandos utazásában a világ körül. Ők nagyon szeretnek Mahjongot játszani! Segíts nekik a szintek teljesítésében, úgy hogy megtalálod a megfelelő Mahjong lapkákat. Szerezz minél több pontszámot ahhoz, hogy érméket és egyéb segítő tárgyakat szerezhess. Például zseblámpát, ami megkönnyíti a nehezebb szintek teljesítését.

Fedezd fel a hat csodálatos helyet a világ minden tájáról, kezdve a híres történelmi városokkal, mint például Róma és a Machu Picchu egzotikus hegysége.

Keresd meg elveszett poggyászt, amiben a korábbi utakon összegyűjtött speciális csempekészletek vannak. Ne felejtsd el ellenőrizni a vendégkönyvet, hogy nyomon tudd követni az utadat!

Játszd most ingyen a Mahjong Story-t. Kezd el az utazásodat a világ körül, és élvezd a számtalan órányi mahjong szórakozást!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Pool Party

Sat Mar 28 , 2020
Ez a nyár forró! Ideje lehűlni, itt az idő egy medence partihoz! Csomagold be a törülköződet és a fürdőruhádat, és csatlakozz Bunnihoz a vízi parkba vezető útjára! Itt sok móka lesz a színes match-3 rejtvények játékával. Durrantsd ki a vízi léggömböket, és távolítsd el az összes, nem kívántos tárgyat a […]
Pool Party

Ezzel játszottál már?