Garden Tales

A színes Garden Tales elvisz egy gyönyörűen parkosított kertbe. Keverd össze és gyűjtsd a virágot, gyümölcsöt és gombát több mint, 700 izgalmas szinten.

Minél több virágot és gyümölcsöt kombinálsz, annál erősebb extrákat kapsz, így a játék könnyebbé válik. Segíts Willynek a kerti törpének, hogy az virágágyások rendben és gyommentesen legyenek. Távolítsd el a jeget, pocsolyát, követ és egyéb törmelékeket. Gyűjtsd össze a gyümölcs kosarakat vagy vegyél részt kincskereső játékban az ásóddal.

De vigyáz a vakondra, mert tönkre fogja tenni az egész kertedet!

Csináld meg a napi küldetéseket és a napi kihívást, hogy további érméket és egyéb ajándékokat nyerj. Élvezd a fülbemászó hangzást és a kihívást jelentő szinteket. Játssz most ingyen a Garden Tales online játékkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bubble Shooter Arcade

Sat Mar 28 , 2020
Már megint egy buborék lövöldözős játék? Igen! Kicsit más játékmenettel, kicsit más játékkal, de jellegét tekintve megegyeznek az eddigiekkel. Ezért ne is olvasd tovább a leírást, inkább játssz a csodálatos Bubble Shooter Arcade játékkal, és … nos, lődd a Buborékokat. Viszonylag egyszerű, meg lehet érteni. Buborék, lő, szórakozás. Valóban ennyire […]
bubble shooter arcade

Ezzel játszottál már?