Forest Match

A Forest Match egy színes és szórakoztató Match 3 játék, ami remek kikapcsolódást nyújt mind a fiatalok, mind az idős emberek számára. Csodálatos grafikai tervezése, valamint a hangulatos és fülbemászó dallam gyorsan magával ragad. Szerezz pontokat az azonos fajta gyümölcs, növény és más erdei tárgyak kombinálásával.

Kombinálj legalább három azonos objektumot, hogy összegyűjtsd őket, vagy nagyobb számú azonos tárgyak összekötésénél nagyobb hatást érthetsz el és több pontot szerezhetsz. Ezek a “boosterek” elősegítik a talaj, fű, moha, kő vagy jég eltávolítását és a szint eléréséhez szükséges tárgyak számának összegyűjtését.

Játssz most az “Forest Match” játékkal több száz trükkös szinten keresztül. Teljesíts izgalmas küldetéseket és naponta változó kihívásokat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jewels Blitz 4

Sat Mar 28 , 2020
A Jewels Blitz 4, a legendás Match 3 puzzle-sorozat régóta várt negyedik része, ahol a Közép-Amerika dzsungelébe utazunk el. Találkozz Maya-val, a fiatal maja hercegnővel, és segíts neki megtalálni népének elveszett kincseit. Kombináld a színes drágaköveket és használd a titkos képességeiket a dzsungel akadályainak vagy varázslatos pecsétjeinek eltávolításához, a vulkánok […]
Jewel Blitz 4

Ezzel játszottál már?