Daily Jigsaw

Új napi szintű kihívást keresel az agytekervények megtornásztatására? Nem kell tovább keresned! A Daily Jigsaw egy olyan puzzle-t kínál, ami az év minden napjára tartogat valami meglepetést. Csak válaszd ki a három nehézségi szint egyikét, és kezdődhet a játék!

A nehézségi szint határozza meg az összes puzzle-darabok számát. A 24, 54 vagy 96 puzzle darabos játékmódokkal mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb nehézségi szintet. A hasznos játék lehetőségek segítenek a rejtvények megoldásában. Csak jelenítsd meg a darabok széleit, és már egyből tudni fogod merre haladj tovább!

Ha elakadtál keverd össze a puzzle darabokat, vagy kér segítséget a játéktól és nézd meg a teljes kirakott képet. Bonyolult esetekben a tippek segítenek megtalálni a megfelelő puzzle-darabokat. Játssz a Daily Jigsaw játékkal minden nap, és old meg a nehéz fejtörő feladatokat, tartsd karban a gondolkodásodat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Aquablitz

Tue Mar 31 , 2020
Túl sok volt a süti és az ékszer? Akkor itt a fantasztikus match 3 kalandjáték, az Aquablitz. Ebben a játékban az óceán felszíne alá nyerhetsz betekintést. Négyszáz kihívást jelentő szinten kell megcsinálnod, ahol egyeztetni kell a medúzákat, kagylókat, teknősöket és egyéb más tengeri élőlényeket. egyezik meg zselés halak, kagylók, teknősök […]
aqua blitz

Ezzel játszottál már?