Butterfly Kyodai

A Pillangó Kyodai egy lenyűgöző kirakós játék, amely nem csak csodálatos, meseszerű grafikákat tartalmaz, hanem kihívást is jelent gondolkodás és a tárgyak felismerése szempontjából.

A játék célja az összes zseton eltávolítása a tábláról két megfelelő lapkát összekapcsolva. A csatlakoztatás egyenes vonalban vagy akár két fordulattal is elvégezhető. Ha sikerül kitisztítani a táblát, akkor léphetsz a következő 12 szakaszba.

Ezek a szakaszok az idő múlásával egyre nehezebbé válnak, és eléggé megtornásztatják az agytekervényeket. Minél gyorsabban sikerül eltüntetni őket, annál magasabb lesz a pontszám amit kapsz.

Sikerül végigmenned az összes szinten? Játssz most a Butterfly Kyodai játékkal, és élvezd a fantasztikus puzzle-játék élményét!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Toy Match

Sat Mar 28 , 2020
A Toy Match egy új Match 3 puzzle-játék, amely azonnal magával ragad színes grafikáival, remek animációival és nagyszerű zenéjével. A játék mechanikáját könnyű megtanulni. Találj legalább három azonos színű játékblokkot ahhoz, hogy eltávolítsd őket a tábláról. Folytasd a blokkok eltávolítását addig, amíg el nem éri a szinthez kitűzött célt. Rakd […]
Toy Match

Ezzel játszottál már?