Bubble Shooter World Cup

Készítsd elő ujjhegyeidet a közelgő világkupára! A Bubble Shooter World Cup órákon át összekapcsolja a jól ismert addiktív buborék lövöldöző játékot egy igazi World Cup érzéssel!

Egyeztesd a megfelelő országok labdáit, mint például a lengyel labdát vagy a német labdát, ugyanolyan kettővel, hogy láncreakciót válts ki!

Minél több azonos nemzetiségű labdát sikerül egyetlen lövéssel egymásnak megfeleltetni, annál több pontot szerezhetsz!

Ha esetleg nem megfelelően lövöd a labdát, akkor szabálytalanságot kapsz, és minél több szabálytalanságod van, annál több labda kerül a pálya tetejére, egészen addig, amíg le nem ér az aljára. Ezért fontos, hogy pontosan célozz! Játssz most ezzel a fantasztikus labdarúgó-buborék shooter keresztezésű játékkal, és rúgd magad a következő szintre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Up Hill Racing 2

Sat Mar 28 , 2020
A legszórakoztatóbb és legaddiktívabb HTML5 autóverseny játék visszatért! Ebben a versenyzős játékban olyan járművekkel, mint például a szörnyeteg teherautóval, vagy akár hatkerekű ATV-vel kell felfele, vagy lefele mászni a lejtőn. Minden jármű különálló élményt nyújt, és a későbbiekben továbbfejleszthető, így könnyebb irányítani és jobban teljesít a pályákon. Próbálj meg olyan […]
uphill racing 2

Ezzel játszottál már?