Bubble Shooter Pro

Van valami sürgős teendőd? Ha igen, akkor ne is gondolj arra, hogy a Bubble Shooter Pro játékkal fogsz játszani. Ugyanis a rendkívül addiktív játékmenettel rendelkező alkalmazást órákig nem fogod tudni abbahagyni, így garantáltan elveszted az időérzéked.

A cél az, hogy eltávolítsd el az összes buborékot a tábláról, és minél több pontot gyűjts. Viszonylag egyszerű nem? De igen, viszont fontos, hogy a kilőni készült golyó egyezzen meg 2 további golyóval a színüket tekintve. Csak így fogod tudni őket eltávolítani a tábláról. Ha több buborékot is sikerül egy lövéssel kidurrantanod, akkor még több pont lesz a jutalmad! Ha pedig nem sikerül kidurrantani a buborékokat, akkor hibapontot kapsz, és ha több szabálytalanság is van, akkor egy új sor jelenik meg a pálya tetején.

Játssz most a Bubble Shooter Pro játékkal, és élvezd ingyenesen a legjobb buborék shooter játékot online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Candy Rain 5

Sat Mar 28 , 2020
Candy Rain Episode V – A cukorka visszatér a gyönyörű édes grafikákkal és több száz vadonatúj kihívást jelentő szinttel és küldetéssel! A híres match 3 videojáték-sorozat legújabb kiadásában továbbra is a te feladatod, hogy legalább három a finom édességet találj ahhoz, hogy eltűnjenek a tábláról. Addig keresd a legalább 3 […]
candy rain 5

Ezzel játszottál már?