Bubble Shooter HD

Van valami sürgős teendőd? Ha igen, akkor ne is gondolj a Bubble Shooter HD játékra. A rendkívül addiktív játékmenet biztosító ingyenes játék órákig lekötne, így szinte biztos, hogy megfelejtkezel az időről.

A cél az, hogy távolítsd el az összes buborékot a tábláról, és minél több pontot gyűjts. A kilőni kívánt golyó színének meg kell egyeznie legalább két másik golyóval, ahova lőni szeretnénk, így tudjuk eltávolítani azokat.

Minél több buborékot sikerül felrobbantani egy lövéssel, annál több pontot kapsz. Ha nem sikerül robbantani a buborékokat, akkor hibapontot kapsz, és ha több szabálytalanság is van, egy új sor jelenik meg a tetején. Játssz most a Bubble Shooter HD játékkal, és élvezd ingyenesen a legjobb buborék lövöldöző játékot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Yummy Tales

Sat Mar 28 , 2020
Yummy Tales egy nagyszerű új Match 3 puzzle-játék. Ismerd meg Oscart, az okos kis kutyát és a legjobb barátodat. Ő segít etetni a haszonállataidat, és boldoggá tenni őket! 3 vagy több azonos típusú gyümölcsöt vagy zöldséget kell egyeztettetned, hogy eltávolítsd őket a tábláról. Addig kell ezt csinálod, amíg az állatok […]
Yummy Tales

Ezzel játszottál már?