Bubble Shooter Candy

A Bubble Shooter Candy a legelső kezdő buborék kilövéstől kezdve magával ragad. Ez egy olyan játék, amiben rengeteg kihívással fogsz találkozni hosszú időn keresztül. Miután elkezdesz vele játszani hamar azt veszed észre, hogy elvesztetted az időérzékedet, annyira belefeledkezel. Annak ellenére, hogy elsősorban gyermekek kitalált játék, de minden korosztály számára tud elegendő kihívást adni.

A cél az összes buborék eltávolítása a képernyőn oly módon, hogy óvatosan megcélozzuk a saját buborékunkkal a többi buborékot a pályán. De csak akkor tűnnek el azok, ha a színük megegyezik illetve legalább 3 darab kapcsolódik egymáshoz. Találd meg a nyerő stratégiákat! Minél több buborékot távolítasz el egy lövéssel, annál több pontot szerzel, és annál közelebb kerülsz, hogy Buborék Lövő Mesterré válj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

2020 Connect

Sat Mar 28 , 2020
A 2020 Connect egy olyan játék, amit még soha nem láttál! A játékos feladata, hogy legalább négy azonos számú blokkot helyezze egymás mellé, amik ennek következtében összeolvadnak. A 2020 Connect az olyan játékok legjobb ötleteit veszi át, mint a Merged és a 2048, ezzel adva egy plusz csavart a játékélménynek. […]
2020 Connect

Ezzel játszottál már?