Aqua Blitz 2Üdvözölünk az Aquablitz 2 világában! A szeretett víz alatti match-3 játék legújabb részében, amely új grafikával, fülbemászó dallammal és sok újdonsággal jár. Ismerd meg a rész új háziasszonyát, Pearl-t, a kis hableányt. Ő örömmel vezet be a több mint 700 kalandos szinten át tartó játékba. Megtanítja az összes trükköt, amit tudnod kell ahhoz, hogy a legbonyolultabb rejtvényeket is sikerrel old meg.

Teljesítsd a napi küldetéseket, hogy extra érméket és booster-eket szerezz! Vegyél részt a Daily Challenge-ben, szerezz extra csillagokat, amelyek segíthetnek kincsesládák és kapuk kinyitásában.

Térj vissza mindennap és játssz, hogy megkapd a napi jutalmat. Vegyél részt rendszeresen a kincsvadászat eseményein, az elsüllyedt kalóz kincsek gyűjtésében.

Játssz most ingyen az Aquablitz 2-vel, és élvezd rengeteg kalandot és kihívást, amit ez a játék nyújtani tud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bubble Shooter Pro

Sat Mar 28 , 2020
Van valami sürgős teendőd? Ha igen, akkor ne is gondolj arra, hogy a Bubble Shooter Pro játékkal fogsz játszani. Ugyanis a rendkívül addiktív játékmenettel rendelkező alkalmazást órákig nem fogod tudni abbahagyni, így garantáltan elveszted az időérzéked. A cél az, hogy eltávolítsd el az összes buborékot a tábláról, és minél több […]
Bubble shooter pro

Ezzel játszottál már?