2020 Connect

A 2020 Connect egy olyan játék, amit még soha nem láttál! A játékos feladata, hogy legalább négy azonos számú blokkot helyezze egymás mellé, amik ennek következtében összeolvadnak.

A 2020 Connect az olyan játékok legjobb ötleteit veszi át, mint a Merged és a 2048, ezzel adva egy plusz csavart a játékélménynek. Ha több mint négy blokkot egyesítesz, a játék érmékkel jutalmaz meg, amelyeket később el lehet költeni olyan “Booster”-ekre, amik segítenek egy nehezebb pályán. Szánd rá időt, és tervezz előre, és gondolkozz annyit egy lépés előtt, amennyit csak szeretnél, nem kell sietni, nincs időkeret. Játssz most a 2020 Connect-el ingyenes, online! Meddig tudsz eljutni? Eltudsz jutni a legendás 8192-es blokkig? Versenyezzetek a barátokkal, ki a legügyesebb?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bubble Shooter World Cup

Sat Mar 28 , 2020
Készítsd elő ujjhegyeidet a közelgő világkupára! A Bubble Shooter World Cup órákon át összekapcsolja a jól ismert addiktív buborék lövöldöző játékot egy igazi World Cup érzéssel! Egyeztesd a megfelelő országok labdáit, mint például a lengyel labdát vagy a német labdát, ugyanolyan kettővel, hogy láncreakciót válts ki! Minél több azonos nemzetiségű […]
bubble shooter world cup

Ezzel játszottál már?